@KTzone » 消閒 - 會員聊天 » 葵涌廣場-- 一間衰舖

2008-11-18 02:18 街頭美女
今日我行葵涌廣場買野..平時我都成日行潮流廊既
點知今日好衰唔衰入瘧間黑店
我入左去幾分鐘已經話要左一年衫架喇
咁我咪一路睇其他啦..大約睇左十分鐘到

個間舖既肥婆無啦啦'''啤'''住我  
仲要係啤得好有力個種,咁我都冇理佢
咪去俾錢囉,激死我呀~~~~~~~
佢突然間好似m到咁呀..好冇禮貌咁話'''118蚊''
一句多謝個d都冇都唔緊要,d態度差到冇人有
佢仲話''咁你想點丫''
仲突然話人八婆..佢真係痴線架
我真係好嬲呀,,嬲死添呀...仲要係所有人都聽到佢講呢返說話
佢間舖既其他客都即時話佢點解無啦啦要鬧人...係咪傻左
點知佢真係癲左咁話''而家全部唔做你地生意,走走走'''
sis,你地去呢間舖要小心呀..小心個肥師奶會發癲呀
[size=5][color=#FF3490]間舖地址係:葵涌廣場潮流廊2樓2015舖...叫做ice-cream
小心小心[/color][/size]

2008-12-7 09:15 humanx
我讀sbi~~
順路去睇下個肥婆咩樣先~~lol

2008-12-7 09:41 刃心
o甘你都仲"幫襯"o既??

2008-12-13 03:31 R妹
你系d fourm 唱佢....復仇

2008-12-13 20:41 manjkm
妳咁索,佢緊啤Q住
妳......呢D事忍下喇!

嘩.........